Denizli Barosu avukatlarından Tamer Selçuk’un babası Mehmet Selçuk ve annesi Zeynep Selçuk, zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Pamukkale Polis Amca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi bahçesine 600 bin TL’lik atölye yaptıracak.
Vali Abdulkadir Demir’in makamında imzalan protokolle hayata geçen projenin yapımına hemen başlanacak. 8735 metrekarelik arsa alanında 800 metrekare büyüklüğünde yapılacak olan atölyenin protokolünde konuşan Vali Demir, DENTAŞ ile imzalanan hayır protokolünün ardından 2014 yılında imzalanan ikinci protokolleri olduğunu belirterek, 2013 yılında imzalanan protokollerin toplamda 11 milyon TL civarında olduğunu ifade etti. Yapılacak olan atölyenin halen eğitim verilen bir okulda yapılacağını da sözlerine ekleyen Vali Demir, “Umarım bugün imzalarını attığımız bu proje kısa zamanda bitecek ve faaliyete geçecektir. Ben tekrar tekrar bu güzel projeyi ilimize ve öğrencilerimize kazandıracak olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca Vali Demir hayırsever Selçuk ailesinin atölyenin ardından bir de okul yaptırmak istediklerini ifade ederek “Bugün aslında iki protokol imzalamış olduk” şeklinde konuştu.