Denizli'ye geldiği günden bu yana bir çok okul protoküne imza atan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, 24 derslikli, 706 bin 80 metrekarelik, Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu'nun yapımı için Turgut Dalaman ve yeğeni Hamdi Soylu'dan 100 bin TL'lik imza aldı. 

Denizli Valiliği toplantı salonunda yapılan okul protokolüne Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli il Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Dalaman Orman Ürünleri Sahibi Turgut Dalaman ve yeğeni Hamdi Soylu katıldı. Toplantıda konuşan vali Altıparmak, "Hayırseverlik kültürüne katkıda bulundukları için Dalaman Ailesi'ne ve bu konuyu vatandaşlarımıza duyurduğunuz için siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum." dedi. 

Dalaman Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Dalaman, "1968 yılında babamız tarafından kurulan bir şirketin devamıyız, çalıştığımız sürede kazandığımız paraları bir şekilde, hayırlara vesile olsun diye dağıtmak istiyoruz. Bu açıdan elimizden geldiği kadar insanımıza, çocuklarımıza, geleceğimize okul yaparak yatırım yapıyoruz. Onun için de imkanlarımız ölçüsünde her sene olmasa bile 2 yılda bir okul yaptırarak eğitime katkıda bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da hayırlarımız devam edecek." dedi. 

Dalaman Orman Ürünleri'nin daha önce Honaz Karateke İlkokulu ek bina yapımı, yine Honaz Karateke'de eski okul binasının onarımı, İş Adamları EML yapımı ve Berna Dalaman Anaokulu  bina yapımına katkı sağladıkları belirtildi.