18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle Denizli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından organize edilen "Çanakkale Zaferi Menüsü" etkinliği, Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi. 
Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi çalışanlarına öğle yemeğinde Çanakkale Savaşları sırasında Mehmetçiğin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan yemek menüsü ikram edildi. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş ile birlikte Denizli Devlet Hastanesi yemekhanesinde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. 
Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar,“Bağımsızlık ve özgürlük için bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi bugün bir kez daha saygıyla anıyoruz. Böyle bir günde çalışanlarımıza öğle yemeğinde buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü hazırlayarak, o günlerdeki ruhu yansıtmak istedik. Bu önemli günün hatırlanması ve çalışanlarımızın bu ruhu hissetmesi için organize ettiğimiz etkinliğin talebi çalışanlarımızdan gelmiştir. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" diye konuştu.
Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’nde düzenlenen "Çanakkale Menüsü" etkinliğine hastane çalışanları yoğun katılım gösterdi.