Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Kayalık esnafı, Denizli Ticaret Odası, Türkiye Kamu Sen ve Kuşpınar Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bahtiyar, vatandaşların sorunlarını dinledi, destek istedi.  Bahtiyar’ın Denizli Ticaret Odası ziyaretine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve MHP Merkezefendi İlçe belediye başkan adayı Nihat Yeniyol da katıldı. 
Bahtiyar, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde Pamukkale belediyesini kazanacaklarına inandığını belirten MHP adayı Bahtiyar, “Allah bize belediye başkanlığı görevini nasip ederse, belediyenin yapması gereken   rutin işlerin dışında biz Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın refah düzeylerini artıcı çalışmalar da yapacağız. Bunun için de bugün 16 bin üyesi olan Ticaret Odamız, 9 bin üyesi olan Kamu Sen gibi ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarıyla yoğun temas içerisinde olacağız. Zaman zaman bir araya gelip görüş alışverişinde bulunacağız”  dedi. 

Bahtiyar, Pamukkale’yi parmakla gösterilen bir yerleşim yeri yapmak için yola çıktıklarını kaydeden Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi Pamukkale sıradan bir ilçe değil, Dünya’nın yedi harikasından biri olan beyaz cenneti sınırlarında barındırıyor. Yılın 12 ayında Pamukkale’yi canlı tutacak projelerimiz var. Bildiğiniz  üzere Pamukkale İlçesi yeni kurulan bir ilçe. Belediyedeki yapılanmamızı tamamladıktan sonra ilk yapacağımız çalışmaların başında öncelikle Denizli halkıyla Pamukkale’yi yeniden buluşturacağız. Bu nedenle hangi siyasi görüşten olursa olsun,  herkesten  destek istiyorum. Çünkü biz hizmet için yola çıktık. İçinde yaşadığımız bu ile kalıcı hizmetler bırakmak için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.  
Bahtiyar’ın konuşmasının ardından Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, ve Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Bahtiyar’a başarılar dilediler.