Başkan Vural seçim gezilerine bugün Deliktaş Mahallesi’nden başladı. Deliktaş Mahallesi’nde semt sakinleri ve esnafla buluşan Vural, bölgenin sorunları hakkında vatandaşlarla sohbet ederek seçim çalışmalarını anlattı. Bölgeye sık sık ziyarette bulunan Vural’a ilgi büyüktü. Deliktaş Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunu da ziyaret eden Başkan Vural, burada partililerle buluşarak bölge çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Deliktaş Mahalllesi’nin ardından ziyaretlerini Anafartalar Mahallesi’nde sürdüren Başkan Vural, burada vatandaşların bölgeyle ilgili sorunlarını dinledi. Özellikle mahallede çocuk parkı ve sağlık ocağının bulunmamasından şikayetçi olan mahalle sakinleri, konuyla ilgili Başkan Vural’dan yardım istedi. Vatandaşların bu isteğine karşın Başkan Vural, seçildiği takdirde, bölgeye çocuklar için oyun parkı yapılmasına yönelik çalışmaları bir an önce başlatacağının sözünü verdi. 

Başkan Vural, Halk Hastanesi sözünü yineledi
Bölgenin sağlık sorunları hakkında da konuşan Başkan Vural, projeleri arasında bölgenin tümünü kapsayacak bir hastane olduğunu yineledi. Başkan Vural, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, çağdaş ülkelerin yerel yönetimleri, yalnızca alt ve üst yapıya değil o kent insanının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler üretmekle yükümlü belirtti. Vural ayrıca, seçildiği takdirde, Pamukkale Belediyesi olarak, gerek kendi imkanları gerekse de yerel kaynakları kullanarak bölgenin tümünü kapsayacak şekilde, kentin her yerinden eşit ulaşılabilen bir tam teşekküllü halk hastanesini hayata geçirileceğini ifade etti.