Denizli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan el sanatları kursuna katılan kursiyerlerin yaptıkları ürünler hazırlanan yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. 
Denizli Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı ürünlerin sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı. Yıl boyunca bine yakın kursiyerin eğitim gördüğü ve binlerce ürünün sergilendiği sergi hafta sonuna kadar açık kalacak. Serginin açılışına Vali Yardımcısı Erol Türkmen, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Gürses ve kursiyerler katıldı. 
El sanatları sergisinde sergilenen tel kırma masa takımları, tel kırma ve deriden oluşan masa takımı büyük ilgi görürken, Mardin yöresine ait olan tel kırma işciliğini Denizli’de de sürdürdüklerini belirten nakış öğretmeni Beyhan Aslan, kursiyerlerin ilk başta bu çalışmayı yaparken zorlandığı ancak daha sonraki dönemlerde severek yapmaya başladıklarını söyledi. 
Toplam 19 kursiyerin 19 ayrı eserinin sergilendiği etkinlikte Denizlisporlu futbolcu Bülent Ertuğrul’un eşi Ebru Ertuğrul’un da 3 adet yağlı boya tablosu da sergilendi. 
Eşinin bu alandaki başarısını takdir ettiğini belirten futbolcu Bülent Ertuğrul, kendisinin de resime meraklı olduğunu söyledi.