1 Şubat’ta göreve başlayan AK Parti yeni teşkilat üyeleri, göreve geldikleri gündem bu yana dur durak bilmeden çalışmalarını hızlı bir tempo ile sürdürmektedir. Denizli, yarın iki bakanı ağırlayacak. Bakanlar, toplu açılış törenleri ile bir dizi toplantıya eşlik edecekler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli teşkilatı yarın yoğun bir gün geçirecek. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker’in katılacağı program, çerçevesinde açılış ve bir dizi toplantılar gerçekleşecek. 
Bakan Sayın Zeybekci ve Bakan Sayın Eker, saat 11.00’de canlı hayvan pazarı yanındaki Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinesinin açılışını gerçekleştirecek. Ardından Twenty 20’de gerçekleşecek olan AK Parti il teşkilatı mahalle başkanlarının eğitimleri içeren programa katılacak olan Bakan Zeybekci ve Bakan Eker ardından Anemon Otel’de gerçekleşecek olan TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü’nün İPARD Yatırımları toplu açılış törenini yapacak. Her iki bakan ve beraberindeki heyet, yine ayını otelde tarım sektörünün temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirecek. 

MAHALLE BAŞKANLARI EĞİTİMİ VAR
Programlar öncesinde kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker’i Denizli’de ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi. Bakanlarla birlikte üst düzey yöneticilerin de Denizli’ye geleceğini aktaran Başkan Tin, “14 Mart 2015 tarihinde (yarın) gerçekleştireceğimiz mahalle başkanları eğitim programı toplantısı hem bizler açısından hem de yaklaşan genel seçimlerimiz açısından son derece önemlidir. Teşkilatlar olarak kılcal damarlara kadar çalışıp 7Haziran’da Yeni Türkiye hedefine verebileceğimiz en büyük katkıyı vermeye kararlıyız. Bizler ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız olarak bu yolda gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantı ile genel seçimler öncesindeki çalışmaları bir adım öteye taşımış olacağız” dedi. 

DENİZLİ’NİN AĞIRLIĞI ARTACAK
Canlı hayvan pazarı yanındaki Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinesinin açılışının Denizli için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden ve bu kombine ile Denizli’nin sektördeki ağırlığının daha da artacağını kaydeden Başkan Tin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile tarım sektörü temsilcilerinin de buluşmasının önemine işaret etti. Tarımın Denizli’de önemli bir iğme kazandığını belirten Tin, “Bu toplantıda tarım temcileri yaşadıkları sıkıntı veya geleceğe dair beklentilerini birinci ağızdan Bakanımıza aktarma imkanı bulacak. Bu toplantı, Denizli tarım sektörü açısından son derece önemlidir. Deniz açısından son derece önemli olan, adeta Denizli tarımının fotoğrafının çekileceği bu hafta sonu programını dolu dolu gerçekleştireceğiz” dedi.