Denizli’de dört kuşaktır tatlıcılıkta ön planda olan Hacı Şerif, 76'ncı yılı şerefine tüm ürünlerde yüzde 20 indirim uygulayacak. 
19 Mart 1938 yılında tatlı ve şekerleme üretimine başlayan Hacı Şerif 4 kuşaktır tatlı severlere çeşitli lezzetler sunuyor. 76 yıldır incir, domates, kabak, kestane, mantar, hurma gibi 200 çeşit üründen tatlı üreten Hacı Şerif kuruluş yılı nedeniyle sadece Denizli’ye özel tüm ürünlerde yüzde 20 indirim uygulayacak. 
Hacı Şerif Şekerciler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı 'Gelenekten Geleceğe' sloganıyla imalat yaptıklarını belirterek, "Yeniliklere her zaman açık olan firmamızda her zaman müşterilerimize farklı lezzetler sunuyor ve olumlu tepkiler alıyoruz" dedi. Lokum, şeker ya da helva imal ederken müşteriye saygı duyarak imalat yapmaları gerektiğini söyleyen Yunus Helvacı, "Tadı verirken içine lezzet katmanız gerekiyor. Bu maharet isteyen bir iş. Lezzeti yakaladığınız sürece sektörde her zaman tercih edilen bir marka olursunuz. Biz, bir ürünü yaparken önce kendimiz yiyoruz sonra müşterilerimize ve dostlarımıza tattırıyoruz. Güzel olduğunu söyledikleri zaman da piyasaya sürüyoruz" diye konuştu.
Türkiye genelindeki meyve, sebzelerden farklı lezzetler çıkarabildiklerini anlatan Helvacı, son bir kaç yılda yaptıkları çalışmalar neticesinde ürün yelpazelerini 200'e çıkardıklarını belirtti. Hacı Şerif markasının ortaya çıkış hikayesini de anlatan Yunus Helvacı, 1950’li yıllarda Şerif Helvacı’nın oğulları Mithat ve Necip Helvacı’nın üçüncü kuşak olarak baba mesleğini seçmesiyle serüvenlerinin başladığını belirterek, "Büyük dedem Hacı Şerif, 1932 yılında şekerciliğe başlamasının ardından şekercilik aile mesleğimiz oldu. Dedem, Babadağ’da ufak bir imalathane açmış. Babadağ’da 1952'ye kadar güzel bir mesafe katedildi. Dört kuşaktır bir aile mesleği olarak tatlı lezzetleri tüketiciyle buluşturuyoruz. Bu kapsamda 76'ncı yılımıza özel tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yaptık" dedi.