Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, makamda tebrik için gelen misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ziyaretçileri arasında Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar ve dernek yönetiminde görevli gaziler, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ve il yönetimi, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Manavlar Odası, Pazarcılar Odası ve Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. 
Başkan Hüseyin Gürlesin ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Pamukkale Belediyesi olarak gerek kamu kurum ve kuruluşları ile gerekse sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesimiyle çeşitli işbirliği ve istişare halinde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Amacımız bizlere görev veren vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve ihtiyaçların giderilmesidir. Bizler birlikte güçbirliği içinde verilen emanete sahip çıkarak vatandaşların en üst düzeyde memnuniyeti için çalışacağız. Vatandaşlarımız, bizlere güvendi ve emaneti teslim etti. Bizler de bu emanete sahip çıkıp sizlerle işbirliği haline projeler geliştireceğiz" dedi. 
Pamukkale'nin Denizli’nin en büyük ilçesi olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Türkiye’nin 24 ilinden daha büyüğüz. İlçemizdeki diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlarımızla el ele vererek güzel projeleri birlikte hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.