Vatandaşların, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’e olan desteği her geçen gün adeta çığ gibi büyüyor. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Gürlesin, “Bizler sizlere hizmet için geliyoruz. Sizlerin dertlerini dinleyip, çözüm olmak için geliyoruz” diyerek vatandaşların bu ilgisine cevap verdi. 

Adaylığı açıklandığı günden bu yana gece gündüz demeden tüm Denizli’yi gezen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, bu özverili çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı. Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ve coşkusuyla karşılanan Gürlesin, kendinden emin. Denizli’yi karış karış gezip halkın taleplerini bizzat dinleyip not eden Gürlesin, bu samimi yaklaşımı ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Yoğun geçen programında son olarak İl Özel İdaresi İşhanı esnaflarını ve Pınarkent halkını ziyaret ederek sürdüren Gürlesin, yine herkesten hayır dualarını aldı.

ESNAF ‘GÜRLESİN’ DİYOR

İl Özel İdaresi İşhanı esnaflarını tek tek ziyaret edip isteklerini not alan Gürlesin, burada yine kapılarda karşılandı. Sıcak ve samimi ortamda esnaflarla çay içip sohbet eden Gürlesin, Denizli’nin son 10 yılda büyük bir çıkış yakalayarak hak ettiğini aldığını hatırlattı. Gürlesin, “Denizli, 10 yıl içerisinde birçok açıdan büyük bir gelişime kucak açtı. Bu gelişimde AK Parti’nin gücü ve Belediye Başkanlarımız Nihat bey ve Osman beyin emekleri tartışılmaz. Son olarak uzun zamandır hak ettiği büyükşehir hayali de gerçekleşen Denizli’de, artık zaman markalaşma ve hizmet zamanıdır. Bizler de büyükşehrimizin yeni ve önemli ilçelerinden Pamukkale’de dev bir hizmet değişimi başlatmak istiyoruz. Bununla birlikte hem Pamukkale’mizin hem de Denizli’mizin adını dünyaya duyurmak, vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşayabilmelerini sağlamak istiyoruz” dedi. Gürlesin’in bu içten konuşmasına karşılık esnaflar da, “Sizin gibi yıllarıdır Denizli’ye birçok hizmetlerde bulunmuş birinin yapacağı daha çok iş var. Bu bakımdan inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Şimdiden bu zorlu yolda size başarılar diliyoruz” diyerek Gürlesin’e destek olduklarını bir kez daha kanıtladılar.

PINARKENT’TE SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Programına daha sonra Pınarkent’te devam eden Hüseyin Gürlesin, burada da vatandaşların sıcak karşılamalarına tanık oldu. Düzenlenen kahve toplantısında yine kalabalık bir topluluğa seslenen Gürlesin, “Vatandaşımız partilerin adaylarını yakından görsün ki, onların icraatlar yapıp yapamayacağını yakından, sözleri ile anlasın. Şunu unutmayın, bir siyasetçinin güç kaynağı insanlardır. Sizler bizlerin yanımızda olduğunuz sürece bizler daima güçlü olacağız. Sizlerin dertlerinize, sorunlarınıza yorulmadan, üşenmeden, bıkmadan çözümler bulacağız” dedi. Pınarkentli vatandaşların bazı taleplerini dinleyen Gürlesin bu taleplere, “Gereken neyse yapılır” diyerek cevap verdi. Gürlesin, “Organize sanayi bölgemizde doğal gaz kullanılıyor. Buranın nüfusu çok olduğu için doğalgaz düşünülebilir. Kent gazın burada ön çalışma yapması gerekebilir. Ama öncelikle doğalgaz kent merkezlerinden başlamalı. Hemzemin geçitlere, üst geçit için devlet demir yolları ile görüşülmesi gerekiyor. Görüşüldükten sonra karara bağlanır. Ondan sonra da yaparız.Pınarkent girişi için çevre yolu düzenlemesi yapılmalı. Biz dün Irlıganlı’daydık. Irlıganlı’yayapılan giriş yolu mükemmel olmuş. Pınarkent’e de böyle bir çevre yolu yapacağız” dedi. 
Gürlesin ayrıca, Pınarkent Belediye Başkanı olan Ali Taşdemir’e de teşekkür etti. Gürlesin, “Pınarkent Belediye Başkanı olan Ali Taşdemir kardeşimize bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yapamadığı veya yarım kalan hizmetleri de inşallah bizler tamamlayacağız” dedi.