Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir mesai programı vardı. Öyle ki, davetlere, açılışlara, belediye ve parti çalışmalarına yetişmek için 10’a bölündü. Başkan Gürlesin’e, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir de eşlik etti. Gürlesin, Pazar günü de  birçok hayır yemeği, mevlit, sünnet düğünü, nikah töreni ve düğün gibi programlara katılarak halkın gönlünü hitap etti. Mümkün olduğunca her fırsatta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürlesin, kendilerinden vatandaş gözüyle belediyenin çalışmalarını değerlendirmelerini istedi.
2 gün boyunca yoğun bir program temposuyla çalışan Başkan Gürlesin’in hafta sonu programı gece yarısına kadar sürdü. Binlerce Pamukkaleli vatandaşla buluşma imkanı yakaladı. 
Başkan Gürlesin, belediyenin şehri imar etmenin yanında halkın gönlünü de hoş tutması gerektiğini kaydederek, “Vatandaşlarımızdan gelen davetleri tüm detaylarına kadar değerlendiriyorum. Program saatleri çakışsa bile hepsine yetişmeye çalışıyorum. Bir belediye başkanı olarak bir yandan şehrimizi imar edip güzelleştireceğiz, öte yandan da vatandaşımızla iç içe olacağız. Her yerde görünebiliriz ancak eşimiz ve çocuklarımızın yanında değiliz. Görevin kutsal olduğu bilinciyle hareket edip milletimize hizmet için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.