Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in hayata geçirdiği proje kapsamında yeni bebeği olan aileler bir bir ziyaret edilerek, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye ediliyor. Proje kapsamında ilk ziyareti Başkan Gürlesin, bebek sevinci yaşayan Aldemir ve Doğru çiftlerine yaparak, hediyelerini verdi. 

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçesi’nde yaşamanın ayrıcalık olduğunu bir kez daha gösterecek güzellikte yeni bir projeye imza attı. Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ekipleri ilçede yaşayan ve yeni bebekleri olan çiftler bir bir ziyaret ederek, battaniye, bir bebeğin ihtiyaç duyduğu malzemeler ve annenin gündelik yaşamında kullanacağı modern bir çantayı hediye ediyor. 

Gürlesin’in hayata geçirdiği proje kapsamında yeni bebeği olan ailelerin o mutluluklarına ortak olunduğu gibi belediyenin yaşamın içinde yer alarak vatandaşların sadece belediye hizmetleriyle değil sosyal hayatta da yanlarında olduğu gösteriliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz ay Pamukkale Belediye Meclisi’nde alınan kararla sadece bebeği olan çiftlere değil, evlenenlere, öğrencilere ve amatör sporculara destek olunması uygulaması başlatılmıştı. 

İLK ZİYARET BAŞKAN’DAN
Proje kapsamında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bebeği olan iki aileyi ziyaret ederek hediyelerini verdi. 
Başkan Gürlesin, ilk olarak Bağbaşı’nda oturan ve Deniz Muhammed ismini verdikleri bebekleri dünyaya gelen Özlem ve Mehmet Aldemir çiftini ziyaret etti. Aldemir çifti ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirirken Başkan Gürlesin’de evin minik bebeği Deniz Muhammed’i sevdi. Mehmet Aldemir, böylesi bir uygulamayı ülkede ilk kez duyduğunu belirterek Pamukkale Belediyesi’nin bu uygulamayı başlatmasından dolayı çok memnun olduğunu vurgulayarak, “Gönüllerimize girdiniz, kalbe dokunur bir projeyi hayata geçirmişsiniz. Çok güzel bir proje olmuş. Bu uygulama sayesinde halkın belediye olan sevgisi bir kat daha artacaktır. Böyle bir proje için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Anne Aldemir ise “Bizleri çok duygulandırdınız, çok mutlu ettiniz. Bu güzelliğe söyleyecek bir söz bulamıyorum. Ayaklarınıza sağlık. Hediyeleriniz için ise ayrıca teşekkür ediyorum. Oğlum Deniz Muhammed, Başkan amcasının hediyesi olarak bunları seve seve kullanacak” dedi.
Başkan Gürlesin, Aldemir çiftine hediyelerini vererek, aileye iyi dilek temennilerini iletti. 
Başkan Gürlesin ikinci olarak Şeyma ve Abdullah Doğru ailesini ziyaret edip bebekleri Sare Mina için hediyelerini verdi. Başkan Hüseyin Gürlesin’e böylesi bir projeyi hayata geçirdiklerini için teşekkür eden Doğru çifti, “Uygulama mükemmel. Bebeğimiz için evimize kadar gelmeni bizleri çok mutlu etti. Pamukkale Belediyemizin her anlamda yanımızda olduğunu bilmek güven veriyor. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

“GÖNÜLLEREDE ULAŞACAĞIZ”
Başkan Gürlesin,  belediyenin alt yapı ve üst yapı gibi çalışmalarının yanı sıra vatandaşların gönüllerine de hitap etmesi gerektiğini kaydederek, “Pamukkale Belediyesi sadece üst yapıda, yeşil alan çalışmalarında, temizlikte kendimizi kısıtlamıyoruz. Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalara her alanda varız. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganına uygun olarak halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda ne gerekiyorsa o yapılıyor. Yeni bebeği olan çiftlerimizin de evlerinde ziyaret ederek, hediyelerimizi veriyoruz. Projeyle her eve girmeye ve herkesin gönüllerinin hitap etmeye başladık. Anne bebek setini, Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yılbaşından bugüne bebeği olan tüm bütün ailelere vereceğiz. Yılbaşından bugüne 1260 bebek dünyaya geldi. Yılda ortalama 3000 civarında doğum bekleniyor. İnşallah bebeği olan bütün ailelere her yıl düzenli olarak anne bebek setini vereceğiz ve böylece onların gönüllerini almak ve belediyenin yanlarında olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.