Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her gün Pamukkale’nin en az 3 farklı yerinde düzenlenen Ramazan programlarına katılarak vatandaşlarla bir arada olmaya çalışıyor. 
Ramazan ayı süresince her akşam Pamukkale’nin farklı bir mahallesinde iftara katılan, ardından da kentin bir başka noktasında vatandaşlar ile sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Gürlesin’in son durağı, Karşıyaka Mahallesi ve Cankurtaran Mahallesi oldu. Başkan Gürlesin ve beraberindekiler, masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi hep bir ağızdan dua edip orucunu açtı. Başkan Gürlesin, yemek sonrası bir konuşma yaparak vatandaşlara hitap etti. Başkan Zolan da konuşmasında Ramazan aynının önemini vurguladı. Başkan Gürlesin, iftar yemeğinin ardından ise Cankurtaran Mahallesi’ne geçti. Burada ezan okununcaya kadar farklı bir yerde, namazdan sonra ise farklı bir yerde vatandaşların dertlerini dinleyen Başkan Gürlesin, yoğun Ramazan ayı programının bugünkü bölümünü gece yarısı ancak tamamlayabildi. Mahalle toplantılarında vatandaşlar sorunlarını, isteklerini, görüş ver önerilerini aktarma fırsatı buldu. Toplantılara başkan yardımcılarıyla tam kadro katılan Başkan Gürlesin, gelen talepleri de tek tek not aldırttı. 
Ramazan ayı sonuna kadar vatandaşlarla iftar programları, sohbet toplantıları ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Gürlesin, ‘’Ramazan'ın güzelliklerini hep birlikte paylaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu kente ne yapılacaksa sizlerin fikirleri alınarak yapılıyor. Bizim amacımız sizlere hizmet etmektir. Vatandaşımızın sorununa nasıl çare bulabiliriz bunu yapmaya çalışıyoruz. Bizim peşinde olduğumuz şey bir fazla eser nasıl bırakabiliriz, o yüzden sizlerin içinde, sizlerin arasındayız. Vatandaşlarımıza danışıp onların fikirlerini alarak çalışmaya gayret ediyoruz. Bu arada mazbatayı almamızın üzerinden 90 gün geçti. Bugüne kadar ilçemizin çeşitli sorunlarını küçük dokunuşlarla çözmeye çalıştık. Artık sistemi oluşturduk. Çok kısa süre sonra trilyonluk ihaleleri yaptığımızı göreceksiniz. 90 günde trilyonluk ihale yapacak düzeye gelmek büyük bir başarıdır. Vatandaşlarımızla birlikte olup nice başarılara imza atacağız’’ dedi.