Pamukkale Belediyesi’nin de destekleriyle Muğla’da gerçekleşen Gençler Futsal Türkiye Şampiyonası yarı final maçlarına katılan Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımı, Denizli’ye bölge 1.ciliği kupasıyla döndü. Türkiye finaline katılma hakkı kazanan takım kupa sevincini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile paylaştı. Başkan Gürlesin, Türkiye 1.liği de beklediklerini belirterek, sporculara okullarında talep ettikleri halı sahayı da yapacaklarının müjdesini verdi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede spor ve sporculara yönelik desteğini sürdürüyor. Başkan Gürlesin, Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde gerçekleşen Gençler Türkiye Şampiyonası yarı final maçlarına katılan Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımına başta ulaşım olmak üzere destek vermişti. Pamukkale Belediyesi’nin de desteğini alan takım, yarı final maçlarının tamamından galip gelerek bölge şampiyonu oldu. Takım, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Bölge şampiyonluğu kupasıyla Denizli’yi dönen Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımı, kupa sevincini Başkan Gürlesin ile paylaştı. 

Ziyarette Okul Müdürü Asım Gülhan, başarıda büyük payı olduğunu vurguladığı Başkan Gürlesin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ilk hedeflerinin Türkiye finallerinden kupayla dönmek olduğunu söyledi. Sonrasında Hırvatistan’da gerçekleşecek dünya şampiyonasına katılarak Pamukkale İlçesini, Denizli’yi ve Türkiye’yi temsil etmek istediklerini belirtti. 

“BİZLERİ GURURLANDIRDILAR”
Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Gençlerin spor yapmasını sağlamak, vatandaşlarımızı spora yönlendirmek için her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda ilçemizi, ilimizi sportif müsabakalarda ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden bireysel veya takımlara destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşım başta olmak üzere destek verdiğimiz Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımımız olarak sizler Muğla’dan büyük bir başarıyla döndünüz. Sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah bu ayın ortasında gerçekleşecek final maçlarında Türkiye şampiyonu olarak ilçemize geri döneceksiniz. Bölge kupasından sonra ülke şampiyonluğu kupasının sevincini yine birlikte yaşayacağız. Pamukkale Belediyesi olarak spor noktasında desteklerimiz sürecek. Özellikle gençlerimiz sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı sporla güçlü Türkiye’ye daha büyük katkılar sağlayacak” dedi. 

“HALI SAHA MÜJDESİ VERDİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ziyarette Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımına bir de müjde verdi. Okul yönetiminin ve öğrencilerin okul bahçesinde istedikleri halı sahanın yapımı noktasında ziyaret esnasında Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam’ı arayarak, okul bahçesinde halı saha için yer incelemesi yapılması talimatını verdi. Öğrencilerin sevinçle karşıladığı haber sonrası Başkan Gürlesin, “İnşallah Türkiye şampiyonu olursanız bu da sizlere vereceğimiz bir ödül olacak” dedi.
Başkan Gürlesin, takım oyuncularına spor malzemelerini içeren hediyeler verdi.