Denizli AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Seçim maratonuna sabahın ilk ışıklarıyla başlayan ve dur durak bilmeyen “Bizler bu işin çıraklık ve kalfalık dönemini bitiriyoruz. Şimdi ise ustalık dönemi başlıyor” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını durmaksızın sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, ziyaretlerine sabahın ilk ışıklarıyla start veriyor. Zamanı en iyi şekilde kullanıp her bir vatandaşla görüşmenin kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Gürlesin, bu kapsamda ilk ziyaretini sabah erken saatlerde meyve ve sebze hali esnaflarına yaptı. Hal esnafıyla birlikte kahvaltı yapan Gürlesin, burada esnafların taleplerini not aldı. 

GÖRMEYEN GÖZLERİN GÖZÜ, DUYMAYAN KULAKLARIN KULAĞI OLACAĞIZ

Hal ziyaretinin ardından Beyaz Ay Engelliler Derneği’nin düzenlediği basın toplantısına katılan Gürlesin, dernek üyesi vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Toplantıda konuşan Gürlesin, İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde engelli vatandaşlar için girişimlerde bulunduklarını hatırlattı. Gürlesin, “İl Genel Meclisimizde engelli kardeşlerimiz için daha önce çok sayıda girişimde bulunduk. Bunlardan biri de yürüme engelli kardeşlerimize akülü araç teminidir. Bizler bu anlamda engelli kardeşlerimizin sadece kağıt üzerinde değil, her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Görmeyen kardeşlerimizin gözü, duymayan kardeşlerimizin kulağı olacağız” dedi.
Konuyla ilgili müjdeler de veren Gürlesin, “Belediye meclis üyelerim arasında üç engelli kardeşimiz var. Bu kardeşlerim, engelli vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenecek ve mecliste bu dertleri dile getirecek. Ayrıca yine engelli kardeşlerime yönelik hazırladığımız projelerden biri de, yüzme havuzu projesidir” dedi. 

ÇIRAKLIK, KALFALIK DÖNEMİ BİTİYOR

Beyaz Ay Engelliler Derneği’ndeki toplantının ardından bu kez de Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (TÜMSİAD) işadamlarıyla toplantıya katılan Gürlesin, burada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Dernek üyesi işadamlarıyla seçim hakkında konuşan Gürlesin, halen Başkanlığını yürüttüğü İl Genel Meclisi’nde projelerin ve yatırımların devam ettiğinin altını çizdi. Gürlesin, “Bizler bu işin çıraklık ve kalfalık dönemini bitiriyoruz. Şimdi ise ustalık dönemi başlayacak. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah” dedi. 
Gürlesin daha sonra Çamlık’ta bulunan Yunus Emre Pazar yerinde vatandaşların isteklerini bizzat kendisi dinleyerek not aldı. Her fırsatta halkın yanında olduğunu vurgulayan Gürlesin, “Sizlerin sorunları ile uğraşmak, bizim boynumuzun borcu” dedi.