Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye sınırları içinde kalan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek daha etkin çalışma için yapılması gerekenleri aktardı. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin aralarında Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, belediye sınırları içinde yer alan 68 muhtar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Polisevi'ndeki programda Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, Başkan Gürlesin’e yeni görevinde başarılar diledi.
Toplantıda her muhtar, sırayla söz alarak kendini tanıtıp görüş, öneri ve düşüncelerini aktarırken, Başkan Hüseyin Gürlesin konuşmasına tüm muhtarları tebrik ederek başladı. Seçilmişlerin halkın desteğiyle halka hizmet için göreve geldiğinin altını çizen Başkan Hüseyin Gürlesin, "Halkımızın desteğiyle buralara geldik. Başta şahsım ve ekibimle birlikte sizler bizim çalışma arkadaşımız olacaksınız. Birlikten güç alacağız. Halkımız için sizlerle el ele gönül gönüle vererek güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Böyle toplantıları belirli aralıklarla yapacağız. Bu toplantılar bulunduğunuz mahallelerin sorunlarını iletmenizde ve işlerin hangi aşamada yapıldığını görmek açısından çok önemlidir. Öncelikle birbirimizi böyle toplantılarda tanıyacağız ki, gelecekte hizmetlerin başlangıcı olsun. Ben, bir iş yaparken en iyisini, en mükemmelini ortaya koyma sorunluluğu ile hareket ettim. Hiç bir zaman makam ve mevki gibi bir beklentim olmadı. 10 yıldır il genel meclisinde belediyeciliğin ne olduğunu gördüm. Köylerimizin alt yapı, üst yapı, park ve yol gibi ihtiyaçlarını yakından biliyorum" dedi.
Başkan Gürlesin, belediyenin meclis oturumlarında hangi mahalleyle ilgili konu görüşülecekse söz konusu mahalle muhtarının oturuma davet edileceğini söyledi.