Pamukkale İlçesi’ni en güzel şekliyle modern bir yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını aktaran Başkan Gürlesin, yaptıkları fikir alışverişlerinin yatırımlara ve çalışmalara çok olumlu yansıdığını söyledi. 

Cankurtaran’daki Yarden Restoran’da düzenlenen etkinliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin  Gürlesin ile belediyenin birim müdürleri katıldı. 
Başkan Gürlesin, belediye işlerinin daha etkin ve daha verimli şekilde sürdürülmesi anlamında zaman zaman iş ortamı dışında toplantı düzenlediklerini söyledi. 
Yatırımlar ve ilçe genelinde yapılacak çalışmalarla istişare, değerlendirme ve fikir alışverişine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Gürlesin, “Daha önce Pamukkale Belediye Meclis Üyelerimizle, sonrasında başkan yardımcılarımızla istişare ve sohbet toplantılarında bir araya geldik. Şimdi de birim müdürlerimizle buluştuk. Halkımıza hizmetin en iyi şekilde ve hızlı ulaşması noktasında başta koordinasyon olmak üzere istişare ve fikir alışverişinde bulunmaya, mevcut yatırımları değerlendirmeye önem veriyoruz” dedi. 

“HİZMET İÇİN DURMADAN ÇALIŞMALIYIZ”
Birim müdürlerinin görüşlerini alan ve çalışmaları değerlendiren Başkan Gürlesin, konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “Pamukkale İlçesi’nde yaşamak bir ayrıcalık olacak dedik. Vatandaşlarımız bu ayrıcalığı sunacak olan bizleriz. Bizler Pamukkale Belediyesi ailesinin birer üyeleri olarak aynı amaç doğrultusunda çalışıyoruz. En verimli şekilde çalışmak zorundayız. Akşam evimize gittiğimizde huzur içinde vicdanımız rahat olarak yatabiliyorsak, ‘Doğru yoldayız’ demektir. Çocuklarımızın karşısına geçip gözlerinin içine bakarak, ‘Bugünkü kazandığım para helaldir’ diyebiliyorsak görevimizi en iyi şekilde yapmışız demektir. Görevde kaldığımız süre içinde bir fazla eseri nasıl bırakabiliriz, bir fazla kişiyi nasıl memnun edebilirizin derdinde olmamız gerekir. Ekip ruhuyla çalışıp birlikte hareket ederek başarıya ulaşmamız gerekir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Bu arada daire müdürleri de müdürlükleriyle ilgili konularda görüş ve düşüncelerini aktardı.