Başkan Gürlesin, “Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Mesajında basının demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını belirten Başkan Gürlesin, yerelde, ulusalda gazetecilerin halkın haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, basının demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birini oluşturduğunu vurgulayarak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basın çalışanları her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek yılmadan görevlerini yerine getirmek için çalışmaktadırlar. Demokrasinin güçlenmesi, yerleşmesinde basın kuruluşlarının önemli katkıları vardır.
Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”.