Denizli’nin önde gelen firmalarından Gürlesin, 9. şubesini Servergazi'de açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in hazır bulunduğu açılışta, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Kaymakam Şükrü Görücü de hazır bulundu.

Servergazi Mahallesi'nde 450 metrekare büyüklüğünde 2 katlı olarak açılan 9. şubenin açılış törenine protokol ve vatandaşlar ilgi gösterdi.
Açılış töreninde mikrofona, hem Gürlesin Tekstil Yönetim kurulu üyesi hem de Pamukkale Belediye Başkanı olan Hüseyin Gürlesin geçti. Gürlesin, “Bugün burada 9’uncu şubemizi açıyoruz. Gürlesin Tekstil olarak dört kardeş olarak çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlara vesile kılsın. Her yeni açılan mağaza yeni bir istihdam kapısıdır. Yeni bir rekabet ortamını da doğuruyor. Biz de bu güzelliklere katkı vermek adına adım attık. Rabbim yeni kapılar açmak için vesile kılsın. Perakende ve toptan satışlarıyla Denizli’de belli bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum” dedi.



Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu da, Pamukkale Belediye Başkanı'nın yönetim kurulu olduğu Gürlesin Tekstil’in Merkezefendi Belediyesi sınırları içinde şube açmasından dolayı teşekkür etti.  



İnsanlara istihdam sağlayan bu firmaların açılışlarına sevindiklerini belirten Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, "İstiyoruz ki yöremizin her tarafı işyerleriyle dolsun. Bizlere de böylesine güzel işyerlerine sahip çıkmak düşer. Burada bol kazançlar diliyorum. Daha çok kazansınlar ki yeni işyerleri açsınlar. Bu işle uğraşan herkes için aynı dilekleri paylaşıyoruz” dedi.



Yapılan konuşmaların ardından Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil dua etti. Yapılan duadan sonra hep birlikte kurdela kesildi.