Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 Temmuz’da demokrasi için hayatlarını kaybeden şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.



15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri Pamukkale Belediyesi unutmadı. Demokrasi şehitleri için Pamukkale Belediyesi tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki Yeni Cami’de mevlit gecesi düzenlendi. “15 Temmuz Şehitleri Mevlit Gecesi” adıyla düzenlenen gecede, şehitler için mevlit okundu, dualar edildi. Yaklaşık 2 saat süren mevlitten sonra Pamukkale Belediyesi tarafından pilav ikramı yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, açılan stantta  vatandaşlara pilav ikramından bulundu.



PAZAR AKŞAMI BİR ETKİNLİK DAHA VAR

Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için bir etkinlik daha düzenledi. 30 Ekim Pazar akşamı saat 18.30’da Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Halka Şükran Günü” organize edildi. Demokrasi nöbetlerindeki ölümsüzleşen anların yer aldığı fotoğraf sergisi ile başlayacak olan etkinlikte kahramanlık konulu şiirler okunacak. Ferah Tiyatrosu’nun “Demokrasi kahramanları” konulu tiyatro oyununun sahneleneceği etkinlikte şehitler için dualar da edilecek.



“15 TEMMUZ’U UNUTTURMAMALIYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 Temmuz’da yaşananları hiçbir zaman unutmamak gerektiğini ifade ederek, “15 Temmuz’daki darbe girişimi halkımızın demokrasiye sahip çıkmasıyla engellendi. Biz üzerinden 100 gün geçen 15 Temmuz’u unutturmamak için etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan ilki başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere ülkemiz için, vatanımız için hayatını veren şehitlerimiz anısına mevlit gecesi düzenledik. Yeni Cami’de şehitlerimiz için dualar okundu. Sonrasında pilav hayrımız oldu. 15 Temmuz’da yaşananları her zaman hatırlatmak için bu ve benzeri etkinliklerimiz devam edecek. Amacımız 15 Temmuz’u unutturmamak. Tük halkı 15 Temmuz’da yaşananları hiçbir zaman unutmamalı. O gün birilerinin piyonu olan hainleri de lanetliyorum. 30 Ekim akşamı PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Halka Şükran Günü’ düzenlendi. Tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.