Güney Kore Anyang-si Belediye yetkililerinden oluşan bir heyet, Denizli Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
Güney Kore’nin Anyang-si Belediye yetkilileri Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci’yi ziyaret ederek Denizli Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Denizli’nin son 10 yılda dev yatırımlar ve projeler ile çehresini değiştirdiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, "2004 yılında Denizli Belediyesi şehrin çehresini değiştirmek adına çalışmalara başlamış, dev yatırımlar ve projelerle büyük bir ivme yakalamıştır. Bu kapsamda alt ve üst yapı,yeşil alan, park, sosyal ve kültürel çalışmaları ile Ege Bölgesi’nin gözde şehri olmayı başarmıştır. Denizli 'En Temiz Kent' olarak seçilmiştir. Bu ödülü almamızda kadınlarımızın ve çocuklarımızın katkıları çok büyüktür. Denizli’de en iyi belediyecilik hizmetini sunmaya çalıştık. Avrupa Birliği standartlarının üzerinde çalışmalar yaptık" dedi. 
Denizli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların oldukça başarılı bulduklarını belirten heyet, Denizli’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ziyaretin ardından Güney Kore Anyang-si Belediye yetkililerinden oluşan heyet, Denizli'nin simgesi olan Cam Horoz’un önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.