Yılbaşı gecesi Marmaris-Datça karayolunda meydana gelen trafik kazasında Çağdaş İçten (22) ile Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde antrenörlük okuyan Gamze Gül (23), Gül'ün babasına ait 48 R 6366 plakalı otomobille kaza yapmıştı.

İçten'in kullandığı aracın takla atıp 50 metre sürüklenmesi sonucu, 1 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşıyla yeniden barışan Gamze Gül, araçtan fırlayarak hayatını kaybetmişti. 170 promil alkolü olduğu tespit edilen İçten, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

ABLASININ FOTOĞRAFINI ELİNDEN BIRAKMADI

Gamze Gül'ün Marmaris Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi öğleden sonra Datça'ya getirildi. Gül için Fatih Camisi'nde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine Baba Ahmet, anne Yıldız ve kardeşleri Ege ve Özge Gül ile yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze töreni sırasında Gamze Gül'ün 19 yaşındaki kardeşi Özge, sinir krizleri geçirdi. Ablasının fotoğrafını bir an olsun bile elinden bırakmayan genç kız, ablasının ardından "Seni nasıl toprağa koyacağız" diye feryat etti. Gözyaşlarına boğulan Özge ve ailesi, akınları tarafından güçlükle teskin edilmeye çalışıldı.

Spor akademisi öğrencisi Gamze Gül'ün cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Datça Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gül'ün kazadan birkaç saat önce sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, bir kız arkadaşı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak altına "Mutluyum" şeklinde not düştüğü görüldü