Başkan Zolan, "Bugün dünyada nerede bir haksızlık var, nerede bir zulüm var karşısında duran, mazlumları koruyan güçlü bir Türkiye var. Bu güçlü duruş bir çok kesimi, bir çok ülkeyi rahatsız ediyor" dedi.

Zolan, bir süre önce genel kurullarını yaparak görevlerine yeni başlayan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi'ni kabul etti.

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik, ziyarette yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli'ye yapmış olduğu yatırımlardan ve gerçekleştirdiği projelerden dolayı teşekkür etti. Gedik, "Biz de sizinle birlikte Denizli'ye katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize. Bu ülke bizim, hepimizin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik için ülkemiz bu sıkıntıları da atlatacaktır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti. Yeni yönetime başarılar diledi. Ayrıca Başkan Zolan, "Başarılı ve gayretli çalışmalarınızın yeni yönetimde de aynı hızla devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün dünyada nerede bir haksızlık var, nerede bir zulüm var karşısında duran, mazlumları koruyan güçlü bir Türkiye var. Bu duruş bir çok kesimi, bir çok ülkeyi rahatsız ediyor. Yaşadığımız olaylar bu güçlü yürüyüşümüzü yavaşlatmak, 2023 hedeflerimize mani olmak yönünde çalışmalardır. Sadece bir terör örgütünün kabiliyeti ile yapılan işler değil arkasında Türkiye'nin yürüyüşünü yükselmesini engellemek isteyenler de vardır.

Bizler sadece maşaya değil, maşayı tutan eller kim, onları da görür hale geldik. İnşallah bunların da üstesinden geleceğiz. Ülkemizin değerlerine bağlı, onun için çalışan siz sivil toplum kuruluşları ile bir olacağız, diri olacağız. Bu ülke geçmişte bir çok sıkıntıları aşmıştır, bunu da en iyi şekilde aşacağız. Hiç kimse bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Allah yolumuzu açık etsin. Duamız bu yönde."