Denizli'nin Pamukkale ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin en uzak mahallesi olan kekik diyarı Gözler halkına büyük bir müjde verdi. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Gürlesin, 2 bin 850 metre uzunluğundaki asfalt özelliğini yitirmiş yıllardır düzenlenmeyen ana caddenin 1 ay gibi bir zamanda 1 milyon liralık bir yatırımla tekrar düzenleneceğini söyledi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya ile  Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ile birlikte Gözler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu, halkla buluştu. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin 50 kilometre ile en uzak mahallesi olan Gözler de daha önce talimatıyla tadilatları yapılan kapalı Pazar yeri ve düğün salonunda incelemelerde bulundu. Sonrasında ise mahallenin en büyük sıkıntısı olan asfalt özelliğini yitirmiş, kaldırımları bozulmuş ana caddesinde inceleme yapan Başkan Gürlesin, mahalle sakinleriyle buluştuğu kahvehane toplantısında büyük bir müjde verdi. 

GÖZLER’E PRESTİJ YOLU
Gözler’e müjde vermeye geldiğini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizin en uzak mahallesi Gözler.  Kekik diyarı olan Gözler mahallemiz mesafe olarak uzak ama merak etmeyin  hizmet anlamında mesafeler bizim için önemli değil. Daha önce Gözler’e ziyaretimde de söyledim! Şehir merkezimiz bizim için ne kadar değerliyse Gözler’de, Pınarkent’te, Cankurtaran mahallemizde o kadar değerli. Yani 68 mahallemiz bizim için çok değerli. Hepsi, bize emanet. Bizde hizmet aşkıyla bütün mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz. Bütün mahallerimize dokunuyoruz. 1 yılımızın dolduğu bu günlerde,  önemli bir mesafe kat ettik.  Dönemimizin tamamında Pamukkale İlçemizin genelinde önemli yatırımlarla çehrenin değiştiğini hep birlikte göreceğiz. Gözler’e girerken şu girişi hiç uygun görmüyoruz. Asfalt özelliğini yitirmiş, kaldırım bozulmuş, yolda çok fazla çukurlar oluşmuş. Yani kullanılacak bir durumu kalmamış. Bilindiği üzere yasa gereği ana caddelerin sorumluluğu Denizli Büyükşehir Belediyemizde. Ancak geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında ilçe sınırlarımızdaki tüm ana caddeleri bize devrettiler. Bu kapsamda Gözler Mahallemizin 2 bin 850 metre uzunluğunda olan ana caddesini 1 hafta içerisinde kaldırımıyla, orta refüjüyle ve sıcak asfalt olarak yoluyla yapmaya başlayacağız. Bu müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Düzenleme çalışmasının başlamasının ardından 1 ay gibi bir zamanda düzenleme bitmiş olacak. Yatırımın yaklaşık maliyeti ise 1 milyon lira.  Ve Gözler’de büyük bir değişim girişten çıkışa hissedilecek. En uzak mahallemiz olan Gözlerin unutulmadığını bir kez daha göreceksiniz. Kekik diyarımız olan mahallemize dışarıdan gelindiğinde bu değişim hemen fark edilecek. Gözler ‘in farklı bir çehre kazandığını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.