Denizli’de Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Görme Engelliler İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy’u makamında ziyaret ederek, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Braille alfabesiyle yazılan dergi ve broşürler için teşekkür etti.
Görme engellilerin okuması ve anlaması için yeni dergi ve tanıtım broşürlerini Braille alfabesini kullanan Orman Genel Müdürlüğü’ne Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Görme Engelliler İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencilerinden teşekkür geldi.
Bu kapsamda Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy’u makamında ziyaret eden görme engelli öğrenciler, Orman Genel Müdürlüğü nezdinde, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy’u ziyaret etti. Çalışmalardan dolayı Ersoy’a teşekkür eden Okul Müdürü Ufuk Atalay,Orman Genel Müdürlüğü’nün Braille alfabesi ile bastırdığı dergi ve broşürler için teşekkür ederim. Bu çalışmanın öğrenciler için çok faydalı oldu” dedi.
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy da, “Öğrencileri ve öğretmenleri bölge müdürlüğümüzde görmekten mutluyuz. Öğrencilerimize faydalı olduysak sevinç duyarız” dedi.