Çivril’de yaşayan işçi emeklisi Ali İhsan Özdemir’in (65) doğuştan 24 parmağı var. Ellerinde 12, ayaklarında 12 olmak üzere toplam 24 parmağı olan Ali İhsan Özdemir fazla parmakların kendisini bu güne kadar rahatsız etmediğini belirterek “doğuştan ellerim ve ayaklarım da altışar parmak var.
Toplamda 24 parmağım var. Görenler ilk başta şaşırsa da ben bu durumdan rahatsız değilim” dedi. Ailesinde sadece abisi ve kendisinin altışar parmaklı olduğunu belirten Özdemir “biz beşkardeşiz abim ve benim el, ayak parmaklarımız altışar tane. Diğer kardeşlerimde böyle bir şey yok” dedi. Üç çocuk babası olan Ali İhsan Özdemir askere gideceği zaman fazla parmaklarından dolayı biraz sıkıntı yaşadığını belirterek “fazla parmaklarım ne iş hayatında ne de sosyal yaşantımda hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Sadece askere gideceğim zaman istersem çürük raporu alabileceğimi söylediler. Ama ben istemedim ve askerliğimi yaptım geldim” dedi.

Parmaklarının hepsini kullanabildiğini belirten Özdemir “bütün parmaklarımı kullanabiliyorum sadece en küçük parmaklarımda güç diğerlerine göre biraz daha az. Ama fonksiyon olarak hepsi işlevini yapıyor” dedi.