Ramazan Ayı boyunca mahallelerde vatandaşlarla İftarda, buluşmaya devam eden, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yakın zamanda kurulacak şehir hastanesi ile bölgenin daha da güzel hale geleceğini söyledi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, her gün bir mahallede kurduğu gönül sofrası kapsamında Dokuzkavaklar Mahallesi sakinlerini ağırladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar öncesi eşi Berrin Zolan ile birlikte alana gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinlerinin ramazanını tebrik etti. Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Ezanın okunmasının ardından vatandaşlar hep birlikte orucunu açarken, binlerce kişi hep beraber dua etti. İftarın ardından vatandaşlara seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, şöyle konuştu: "Ramazanınız mübarek olsun. Artık ramazanın sonuna doğru geliyoruz ve Kadir Gecesi'ne doğru yaklaşıyoruz. Allah dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. Herkes herkese dua etsin. Zulüm altında  inim inim inleyen din kardeşlerimiz için dua edelim. Allah ülkemizin yolunu açık etsin ve birlik ve beraberliğimiz bozulmasın." İftarlarda vatandaşlarla aynı sofrada bulunmanın çok güzel olduğunu ifade eden Zolan, "Allah bu güzelliklerle Ramazan Bayramı'na kavuşmayı nasip etsin" dedi. 

"Hava kirliliği yaşanmayacak"

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Dokuzkavaklar Mahallesi'nin doğalgaza kavuştuğunu belirterek, "Artık burada hava kirliliği yaşanmayacak. Yakın zamanda yapılacak olan sağlık kompleksi ile bölgede şehir hastanesi kurulacak. Buradaki vatandaşlarımız daha önceden Devlet Hastanesi'ne veya uzak bölgelerdeki hastanelere gidiyordu. Şehir hastanesinin yapılmasının ardından burada oturan vatandaşlarımız artık uzak hastanelere gitmek zorunda kalmayacak. Yatırımlarla bu bölgenin çehresi değişecek, daha da güzel olacak" diye konuştu.