Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başkanlığında Denizli’de ise Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’in himayelerinde yürütülen ‘Gönül Elçileri’ projesi Hisar Mahallesi’nde tanıtıldı. 
Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Gönül Elçileri projesi çerçevesinde Hisar Mahalle Muhtarlığında yardımseverler ve vatandaşlarla bir araya gelerek proje hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve eşleri katıldı. Nurtaç Demir yaptığı konuşmasında, "Gönül Elçileri projesi, isminden de anlaşıldığı gibi gönüllülük esasına dayanıyor. Gönül Elçiliği sizlere bir farkındalık kazandırıyor. Koruyucu aile olmak kolay değil ama biz onu devam ettiriyoruz. Yuvalarda çocuklarımız çok güzel ortamlarda kalıyorlar ama en değerlisi ve makbul olanı aile ortamı. Hepimiz biliyoruz ki, çocuklarımız ailede anne ve baba rolünü üstlenen kişilerle bir ev ortamında daha sağlıklı bir şekilde yetişiyor ve kişisel gelişimlerini tamamlıyorlar. Bu konuda belli bir yaş gurubu, özellikle 0-6 yaş arası, biz bunlara öncelik tanıyoruz. Çünkü bu toplumda bir kişinin topluma bağlanması, birey olması çok önemli bir faktör. Aile ortamında büyümesi, o sevgiyi ve şefkati, o sıcaklığı alması apayrı bir önem taşıyor. Çünkü aile ona bir rol veriyor" dedi.
Proje kapsamında ikinci bir etaba geçtiklerinin bilgisini veren Nurtaç Demir, "Geçen ay içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'in davetleri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca gerçekleştirilen ‘Kadınlara Meslek Edinme Projesi’ toplantısına katıldık. Bu proje ile kadınlarımıza hem meslek edindirmek hem de açıktan ortaokul ya da liseyi bitirmelerini teşvik edeceğiz" dedi.