Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Gökçeyaka-Sarıkavak ve Kolak Yolu güzergahında yaklaşık 23 km yol boyu güzergâhınca eski ve aşırı şekilde tahrip olan mevcut asfaltı sökerek yerine yeni asfalt çalışması başlattı.
Büyükşehir statüsü kazandıktan sonra görev ve hizmet alanı genişleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, mahallelere dönüşen köy yollarında asfalt çalışmaları yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı asfalt programı kapsamında başlatılan ikinci kat asfaltlama çalışmaları Çameli İlçesi mahalle grup yollarında Gökçeyaka-Sarıkavak-Kolak Mahallelerinde devam ediyor. 
Gökçeyaka-Sarıkavak-Kolak Mahallesi yollarında 2. kat sathi kaplama asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 23 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapıyor.
Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, çalışmalar dolayısıyla Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.Gökçeyaka-Kolak Yolunu kullanan sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve yavaş seyir etmelerini sürücülerden rica etti.