Haber Yorum
Denizli, bugün tarihi anlardan birine tanık oldu. Herkesin bu son olur inşallah diyerek gittiği, Tunceli'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar'ın cenaze töreninde gözyaşı ve hüzün hakimdi. Sessiz bekleyiş şehidin naaşının Delikliçınar Yeni Cami'ye gelişiyle yerini çığlıklara bıraktı. Cami bahçesine ilk önce kadın polisler eşliğinde annesi, ardından babası, kardeşi, akrabaları geldi. Bitkin düştükleri her hallerinden belli olan şehit yakınlarının ardından alana, o günün kahramanı şehit asker Burhan Acar'ın naaşı yine kendisi gibi askerlerin omzunda geldi.

Gidişine bulutların bile ağladığı şehit Acar'ın cenaze törenine yağmur yaş demeden binlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından eller üzerinde adeta bir gemi gibi ilerleyerek top arabasına kadar götürülen şehit Burhan Acar'ın naaşı araca bindirilip Asri Mezarlık'taki, kendisinden önce bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerin yanına uğurlandı.

Cenaze namazını kılmaya gelen binlerce vatandaş Şehit Acar'ı, Atatürk Caddesi'nin iki yanında bekleyen vatandaşlara emanet etti. Asri Merazlık'a varıncaya kadar yolun iki tarafında vatandaşlar Şehit Acar'ı hüzünle ve duayla uğurladı.