Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ve yeni yönetimini kabul etti.

GESİFED’in İstanbul merkezli Türk Girişim ve İş Dünyası (TÜRKONFED) üyesi olduğunu ve Denizli, Muğla ve Aydın'ı kapsadığını kaydeden Salgar, Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), Denizli İş ve Meslek Kadınları Derneği (DENSOR), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği (GİKAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD), Türk Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları Derneği'nin (DİMSİAD) GESİFED üyesi olduğunu belirtti. 27-28 Mayıs 2016'da GESİFED’in ev sahipliğinde Denizli'de gerçekleştirilecekleri TÜRKONED'in 38. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili bilgi veren Salgar, toplantıya Başkan Zolan'ı davet etti.

Denizli Türkiye'de parmakla gösteriliyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli'deki tüm sivil toplum kuruluşları ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, ortak hedefin her zaman halka en iyi hizmet etmek olduğunu kaydetti. Yeni yönetimin GESİFED ve ekonomi dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Zolan, Denizli'nin gerek şehircilik gerekse ekonomi dünyasında Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir olduğunu kaydederek, kentin büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasından da mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.