Denizli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yapılan Yerli Malı Haftası kutlamalarında öğrencilere tarhana çorbası ve buğday gavurgası ikram edildi. 
Gençlik Merkezi’nde Yerli Malı Haftası kutlandı. Gençlik Merkezi Şube Müdürü Tayfun Güven tarafından organize edilen yerli malı kutlaması çerçevesinde tarhana çorbası yaptırıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Güven, “Yeni nesil çocuklarımıza hem geleneksel tatlarımızı hem de yerli malını temsil eden buğday ürünlerimizi tanıtmak için böyle bir çalışma yaptık. Tarhana çorbası pişirerek dikkatlerini çekmek istedik. Ayrıca, buğday gavurgası ve diğer çerezler ile de yerli malına vurgu yaptık” dedi.
Denizli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlerin yerli malına önem vermesi ve kullanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “Gençlik Merkezimiz olarak gençlerimize yerli malı kullanması ve sahip çıkması adına eğitimlerimiz, yönlendirmelerimiz devam ediyor. Yerli malı kullanmanın yanı sıra yerli malı kullanacak ürünler, projeler ve yenilikler yapmalarını öneriyoruz. Çünkü gücümüz ve geleceğimiz yerli mallarındandır.” 
Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlara tarhana çorbası ikram edildi.