Denizli Memur Sen Gençlik Kolları Temsilciliği üyesi olan yaklaşık 100 kişi, Mısır’ın devrik lideri Mursi’ye destek eylemi gerçekleştirdi.
Delikliçınar Meydanı’nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi'ye destek için eylem yaptı. Grup ellerinde "Unutma unutturma, Sen susarsan herkes susacak ve İnsanlık artık ölmesin" yazılı dövizler taşındı.
Denizli Memur Sen Gençlik Kolları Başkanı Osman Kurt, Mısır’da yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu söyledi. Mısır'da insanların hukuksuz şekilde tutuklandığını ve yargılandığını belirten Kurt, "Mısır'da insanlık öldürülüyor. Dünya ses çıkartmaz, insanlık vicdanı harekete geçmezse darbecilerin kirli elleri ölüm yağdırmaya devam edecektir. Mısır halkı tam 100 gündür insan olmanın onurunu yaşayamıyor. Mısır’da 100 gündür hüküm süren zulme isyanımızla kendimizi Rabia kuşağı olarak adlandırıyoruz. Mısır’da 100 gün daha bu zulme izin vermeyeceğiz. Farklı dinlerden olsa da insani değerleri gelişmiş, vicdani hassasiyetlerini koruyan tüm insanları bu zulmü lanetlemeye ve mazlumların acılarını paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.
Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı eylem olaysız bir şekilde sona erdi.