Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkan Yardımcılarından Abdullah Tatar, Mehmet Çakır ve İsmail Eyüpoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri, 2013 yılından itibaren Erzurum´da görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile Denizli´ye atanan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.
Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkan Vekili ve yönetim kurulu üyeleri ilimizde gerçekleştirilen faaliyetler ve ülkemizin son günlerde yaşamış olduğu olaylar hakkında bilgi aldı. 
Başkan Yardımcılarından Mehmet Çakır; “Genç Müsiad Denizli Şubesi olarak sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini, ayrıca son günlerde ülke olarak yaşadığımız terör olayları ve buna benzer olaylara karşı hep dik duruş sergileyerek üzerimize düşeni yaptıklarını belirtti. Bundan sonra da Denizli’miz ve ülkemiz için her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Vali Altıparmak  “Genç işadamları olarak sizlere büyük görevler düşüyor. Planladığınız faaliyetlerle, yaşantınızla, yaptığınız ticaretin şekliyle her alanda dünyayı şekillendirmek sizlerin elinde. Bu kapsamda Genç MÜSİAD olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkan Vekili Abdullah Tatar, güven ve istikrarın olduğu bir şehirde ticaretinde gelişime açık olduğunu söyleyerek, misafirperverliği için Altıparmak’a teşekkür etti.