Denizli 1. Amatör Küme takımı Şirinköyspor’un 23 yaşındaki kalecisi Özgür Evci, çalıştığı inşaatta boya yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Akköy’deki bir inşaatta boya yaptığı sırada birden yere yığılan Denizli 1. Amatör Küme takımı Şirinköyspor’un kalecisi Özgür Evci’yi çevredekiler hemen hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kaleci hayatını kaybetti.
Özgür Evci’nin ölümü yakınlarını ve sporseverleri yasa boğarken, genç kaleci için bugün öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Duacılı beldesinde düzenlenen cenaze törenine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Şirinköyspor Başkanı Mehmet Emin Ataş, futbolcular ve Özgür Evci’nin yakınları katıldı. Tabutun üzerine maçlarda giydiği Şirinköyspor forması ve Denizlispor atkısı konan Evci’nin cenaze töreni sırasında yakınları güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından Özgür Evci'nin cenazesi toprağa verilmek üzere Duacılı belde mezarlığına götürüldü.
Özgür Evci’nin takımda çok sevilen biri olduğunu belirten Şirinköyspor Başkanı Mehmet Emin Ataş, "Çok üzgünüz. Genç yaşta bir arkadaşımızı kaybettik. Çalışırken birden kalp krizi geçirdiğini öğrendik. Önceden bir rahatsızlığı olup olmadığını da bilmiyoruz. Bizim kalecimizdi. Çok saygılı ve sevdiğimiz bir çocuktu. Böyle bir ölümü beklemiyorduk. Şoka girdik" dedi.