Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli, Ocak 2016'da 5 tiyatro gösterimi ile 1 konser sunacak. Kentin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katmak için birçok projeye imza atan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Şehir Tiyatrosu, Konservatuar, Halk Oyunları Topluluğu, sayısız kurslar, festival ve konser gibi yüzlerce ücretsiz etkinlik düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda da vatandaşları farklı programlarla buluşturmaya devam edecek. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro ve Müzik Kulübü, Ocak ayında 5 tiyatro gösterimi ile 1 konser sunacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda ücretsiz sunacağı tiyatro gösterimleri 8 Ocak Cuma günü saat 20.00'de "Söz Sende" ile başlayacak. Tiyatro Kulübü, 10 ve 17 Ocak Pazar günü saat 20.00'de "Çatlaklar Oteli 1" ile 15 ve 22 Ocak Cuma günü saat 20.00'de ise "Kadınlık bizde kalsın" oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Oyunlara rezervasyon yaptırmak isteyenler "0 (258) 261 43 62 ve 280 21 23" numaralı telefonları arayabilecek.

6 amatör müzik grubu sahne alacak

Ocak ayında 5 tiyatro gösterimi sergileyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü de 24 Ocak Pazar günü "Amatör Müzik Grupları Konseri" düzenleyecek. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yine ücretsiz sergilenecek etkinliğin saat 18.30'da başlayacağı duyurulurken, gecede Grup Ses, Grup Darbe, Grup Hayaliz, Grup Miskin, Grup Rota ve Grup Saraban gençlerle buluşacak. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yılda da Denizli'nin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katmaya devam edeceklerini söyledi. Denizli’de kültür ve sanat alanında bir çok yatırım yaptıklarını, bunun 2016'da da artarak süreceğini ifade eden Başkan Zolan, "Yeni yılda da Denizli’nin kültür ve sanatla daha da yoğun buluşmasını sağlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı ücretsiz düzenlediğimiz tüm etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.