Denizli Belediyesi Genç Denizli Doğa Kulübü, Genç Denizli Projesi kapsamında doğa yürüyüşlerine bir yenisini daha ekledi.
Daha önce Servergazi, Buldan Süleymanlı Yaylası ve Güney Şelalesi'ne doğa yürüyüşü düzenleyen Genç Denizli Doğa Kulübü son olarak Saklıgöl 'deydi. Doğa Kulübü üyeleri, Aşağıdere Köyü'nden Saklıgöl' e kadar doğa yürüyüşü yaptılar.
Genç Denizlililer, onlarca genci doğa yürüyüşüyle bir araya getirdi. Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün düzenlediği organizasyonda, gençler hem spor yaptı hem de doğayla iç içe uzun süre unutamayacakları güzellikte bir gün geçirdi.

Genç Denizli üyesi gençler, Denizli Belediyesi önünde buluştu. Burada toplanan gençler, araçlarla Aşağıdere Köyü'ne gitti. Gençler, Aşağıdere Köyü'nden başlayarak Saklıgöl 'e kadar olan 8 km 'lik yolu yürüyerek geçti. Yaklaşık 2,5 saat süren yürüyüşün ardından şelaleye ulaşıldı. Doğayla baş başa kalan gençler bol bol fotoğraf çekerek bu güzel günü ölümsüzleştirdi. Gençler, yol boyunca birbirleriyle tanışma fırsatı da buldu. Yürüyüşün sonunda belediyece hazırlanmış yemekler, görevliler tarafından gençlere ikram edildi. Genç Denizli Doğa Kulübü üyesi gençler herkesin merak edipte fırsat bulup gidemediği Saklıgöl de unutulmaz bir gün geçirdi

Genç Denizli Doğa Kulübü üyeleri, güzel bir günün ardından otobüslerle Denizli'ye geldi. Bu arada itfaiye ve sağlık görevlileri de gezi boyunca gençlere eşlik etti.