Akciğer rahatsızlığından dolayı yaklaşık 3 haftadır Göğüs Cerrahi Servisi’nde yatan ve tedavisi devam eden Süheyla Altun(50) önceden planlanan oğlunun düğününe dahi gidemedi. Hastanede düğün günü ise bir süpriz onu bekliyordu.  Gelin Sinem Altun (21) ve damat Caner Altun (28) gelinlik ve damatlığı ile hastaneye gelerek annelerini ziyaret etti.
Gelinliği ve damatlığı ile birlikte hastaneye gelen çift, alkışlar eşliğinde odaya girerek annelerinin elini öptü. Düğünden önce ilk danslarını da hastane odasında annelerinin yanında yapan gelin ile damat, hasta annesi, akrabaları ve hastane çalışanlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.


OĞLUMUN DÜĞÜNÜNE GİDEMEDİM AMA...
Anne Süheyla Altun’un mutluluğu gözyaşlarına yansırken duygularını şu şekilde dile getirdi: “Çok mutluyum, çok duygusalım. Oğlumun düğününe gidemedim. Fakat onlar beni yalnız bırakmadı. Hastaneye ziyaretime gelerek beni mutlu ettiler. Allah mesut etsin” dedi.
Hasta Süheyla Altun’un oğlu Caner Altun da annelerinin yanında olmasını istediklerini fakat sağlık koşulları nedeniyle gelemeyeceğini, ona sürpriz yaparak düğünden önce ziyaretine geldiklerini söyledi. Altun: “ Annemin yanında olmak, onunla bu mutluluğu yaşamak daha güzel bir duygu. Yanımızda olmasını isterdik ama sağlık koşulları yüzünden yanımızda olamayacak. Allah’tan gelen bir şey. Ziyaretle bir nebze de olsa annemize moral vermeye çalıştık” dedi.