Denizlililer her bayram olduğu gibi yine geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen organizasyona, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özhan Özbakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. Her bayramda olduğu gibi Denizli protokolü ile vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma programına katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bayramlaşma platformu Delikliçınar

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, her bayram olduğu gibi yine Delikliçınar Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tüm İslam aleminin sağlık ve sıhhatli bir bayram geçirmesini diledi. Delikliçınar'ın Denizlililerin bayramlaşma platformu olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, kendi Belediye Başkanlığı döneminde başlayan bu geleneğin Büyükşehir Belediyesi tarafından da sürdürüldüğünü ifade ederek, bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Nice bayramlar dileyen Ekonomi Bakan Zeybekci, bu birlikteliğin ilelebet sürmesini temenni etti.  

Büyükşehir ekipleri nöbette

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizlililerin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladığını belirterek, vatandaşların sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayram boyunca nöbette olduğunu vurguladı. Görüşlerinin farklı olabileceğini ancak bu milletin ortak değerlerde buluşması gerektiğini kaydeden Başkan Zolan, "Başta bu milleti bölmek isteyenlere karşı nöbet tutan asker ve polisimiz olmak üzere tüm insanlarımızın ve İslam aleminin bayramını kutluyor, bu mübarek günün Denizimize ve ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi. Daha sonra Bakan Zeybekci ve beraberindekiler vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.