GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri kentin 3 değişik bölgesinde toplamda 116 kilo gram esrar ele geçirdi.
Emniyet görevlileri, kent genelinde uyuşturucu madde kaçakçılığı ticareti ve nakli yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 3 ayrı operasyonda, 116 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirildi. 5 araca el koyan polis, M. K. (39), M. İ. (50), H. M. T (29), Ü. T (27), E. H (26), S. Ç (38), A. C (25) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Polis köpeğinin yardımı ile araçların değişik bölgelerine gizlenen toz esrarlara el konulduğunu ifade eden Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Orhan Çağlıyan, polisin son dönemlerde başarılı çalışmalar yaptığını hatırlattı.
Yakalanan şüpheli hakkında TCK 188/3’e muhalefet (uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve nakletmek) suçundan düzenlenen evraklar ile adli makamlara sevk edildi. Konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
CİHAN