DİMDER’in  “Dijital Buluşmalar” adı altında başlattığı gezilerin ilk durağı Çivril oldu. Denizli İnternet Medyası Derneği’nin Çivril’e düzenlediği programa Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. 
Çivril’in Işıklı Mahallesi’nde misafirperverliği ile tanınan Atike hanımın evinde köy kahvaltısında bir araya gelinen toplantıda Çivril’in tarihi, doğal güzellikleri ve tarımı anlatıldı. 
Çivril’in Denizli için büyük bir değer olduğunu aktaran DİMDER Başkanı Erol Uçkan, Denizli ilçe ve merkezinde toplamda 25 haber portalının olduğunu ve bu haber portallarının sosyal medyanın da desteğiyle gün içinde 100 bin kişiye ulaştığını söyledi. Uçkan,  ‘Dijital Buluşmalar’ etkinlikleriyle gerek ilçeler gerekse köylerdeki  tüm ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarma arzusunda olduklarını aktardı. 

ÇİVRİL CAZİBE MERKEZİ
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de, Denizli İnternet Medyası Derneği yönetim kuruluna Çivril’de düzenlediği ‘Dijital Buluşmalar’ toplantısı için teşekkür etti. Güven, “Çivril, Denizli’nin en uzak ilçelerinden biri olduğu için hep uzaklarda kaldık. Oysa ekonomisiyle çok canlı olan bu ilçemizin çok daha fazla tanıtıma ihtiyacı vardır. Hem turizm hem de tarımsal ekonomisiyle cazibesi bugüne kadar fark edilmeyen ilçemizin tanıtımı için yeni dönemde buna fazlasıyla önem vereceğiz. Bu konuda Denizli İnternet Medyası Derneği’nin de desteğini almak bizler için de ayrı bir önem teşkil ediyor” dedi.