AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir darbe girişimine yönelik yaptığı basın açıklamasından bazı başlıklar;

"15 Temmuz Cuma akşamı Ülkemizin birliğine, beraberliğine demokratik seçimlerle iş başına gelen hükümetine, Cumhuriyet tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı haince, alçakça darbe girişiminde bulunulmuştur.

Demokrasi mücadelesinde Milletin galip çıktığını ve Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY ile arkasındaki bütün mensuplarının bunun bedelini yargıda çok ağır bir şekilde ödeyeceğini vurgulayan AKDEMİR, “Bu adeta bir istiklal mücadelesinin yeniden kazanılması hadisesidir.Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi haince emellerine alet etmek suretiyle askerimizin elbisesini giyerek bu saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyecekler ve ödemeye başladılar. Şu ana kadar kararlı bir şekilde devam eden çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Çünkü milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini parçalamak, bozmak isteyenlere karşı hep beraber tüm kurumlarımız milletçe bu kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Başkomutanimiz Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanları terketmeyecegiz”dedi.

Hamdolsun ki bu hain ve alçakca yapılan darbe girişimine karşı başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere iktidarı, muhalefeti, medyası ile tüm halkımız kenetlenerek ülkesine, demokrasisine ve ordusuna sahip çıkmıştır.

Başkan AYDEMİR “Bu duygu ve düşüncelerle darbeye dur diyen tüm milletimiz başta olmak üzere, özellikle darbe girişiminin ilk gününden itibaren bu hainlere karşı verilen demokrasi mücadelesine meydanları doldurarak sahip çıkan Denizlili hemşehrilerime, şükranlarımı sunuyor, bu uğurda hayatlarını feda eden Şehitlerimize Allah’ (cc) dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”dedi.