8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar futbol maçı yaptı. Kadınlar maç sonrasında verdikleri mesajda ‘Kadına Şiddete Son’ dediler. 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Denizli Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ‘Annem Futbol Oynuyor' etkinliğine katılım oldukça yoğun oldu. 
Çamlık Olea Halı Saha'da düzenlenen etkinlikte kadın öğretmenler ve öğrencilerin anneleri sahada bir süre ısındı. Daha sonra Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun düdüğüyle futbol karşılaşması başladı. İlk maçta karşılaşan Atatürk İlkokulu öğretmenleri ile Özel Çamlık Koleji Öğretmenleri’nin maçı güzel görüntülere sahne oldu. Kadın öğretmenler attıkları gollerden sonra büyük sevinç yaşarlarken, saha kenarında bekleyen öğrenciler de öğretmenlerini tezahüratlarla desteklediler. Kadın öğretmenler maç sonunda aldıkları galibiyeti futbolcular gibi ellerini göğüslerinde bağlayarak göstermeleri dikkat çekti.
Kadınlar olarak insanca yaşamak istediklerini belirten kadın öğretmen Dilber Dönmez, "Biz kadınlar olarak cinsiyetimizle hor görülmeden, ezilmeden yaşamak istiyoruz. Biz erkeklerle eşit şartlardayız ve aynı haklardayız. Bunu Atatürk’e borçlu olduğumuzu biliyoruz. Bizim attığımız bu goller eşlerimize gitsin. Onları da anlıyoruz bu maçtan sonra. Maçlardan geldikten sonra yorgunuz falan diyorlar. Bir arada olmak güzel’’ dedi.
Öğretmen Safiye Öztaş ise, "Biz bugün burada oynayacağımız futbolla artık kadına olan şiddetin son bulmasını istiyoruz. Biz eşitiz. Biz kadına şiddete hayır diyoruz" dedi.
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da organizasyonun her geçen yıl daha fazla amacına uygun olmaya başladığını ifade ederek, ‘"Dünya Kadınlar günü nedeniyle bu organizasyon yapılıyor. Tüm kadınlarımızın bu güzel gününü kutluyorum. Kadınlarımıza saygı duymamız lazım. Bu organizasyonla futbolun birleştiriciliğini bir kez daha görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.