6 Ekim Perşembe günü başlayacak Kombin Yarışması'nın finali 15 Ekim Cumartesi günü İvana Sert'in en iyi üç kombini seçmesiyle son bulacak. Zevkine güvenen Forum Çamlık ziyaretçileri bu keyifli yarışmaya davetli!
Denizli'nin çekim merkezi Forum Çamlık,Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında ünlü moda tasarımcısı İvana Sert'i ağırlamaya hazırlanıyor. 5 Ekim Çarşamba günü başlayacak Kombin Yarışması'nda İvana Sert'in seçeceği en güzel üç kombinin sahibi 15 Ekim Cumartesigünü düzenlenecek törende ödüllendirilecek.

Alışverişin ve eğlencenin adresi Forum Çamlık'ta 10 gün boyunca kurulacak sahneye çıkıp oluşturdukları kombinlerle fotoğraflarını çektirecek Forum Çamlık ziyaretçileri, sosyal medyada çektikleri fotoğrafları Forum Çamlık için #forumcamlikfashionweek etiketi ile paylaşacak.

En çok beğeni alan 10 kombini İvana Sert yorumlayacak

Fotoğrafın altına, kombindeki kıyafet ve aksesuarları nereden aldıklarını fiyat belirtmeden yazacak ziyaretçiler, bu işlemi yarışmanın final günü olan 15 Ekim'e kadar yapabilecek. Bu süre içerisinde en çok beğeni alan 10 kombinin sahibi 15 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek final etkinliğinde sahneye davet edilecek ve Ivana Sert her bir kombini detaylı bir şekilde yorumlayacak.
İlk üçe giren yarışmacılar 1.500, 1.000 ve 500 TL’lik hediye çekleri kazanacak. İvana Sert dereceye giren yarışmacılarla Forum Çamlık'taki mağazalara gidip, onlara hediye çeki miktarında kıyafet seçecek.
Bu keyifli ve eğlenceli etkinliğe zevkine güvenen tüm Denizlililer davetli!