OPET ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ile hayata geçirilen Trafik Dedektifleri Projesi, yeni dönemde okulların dışına da taşınıyor. 
Türkiye’de yaygın bir ağa sahip, mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çeken sektör lideri Forum Alışveriş Merkezleri ile işbirliği yapan OPET, Trafik Dedektifleri projesine, okulların yanı sıra Türkiye çapındaki Forum Alışveriş Merkezileri’nde düzenlenecek eğitimlerle devam ediyor.
Eğitim ve eğlence bir arada
Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul ve Forum Aydın’dan sonra eğitimlerin dördüncü durağı Forum Çamlık olacak. Trafik Dedektifleri eğitimlerinin ziyaretçileri; interaktif trafik güvenliği eğitimi alacak. Eğitime katılanlar ayrıca, OPET’in marka yüzü OPEDO ile fotoğraf çektirip, Trafik Dedektifleri dansı yaparak eğlenecek. Forum Çamlık’da 22 Kasım Cumartesi ve 23 Kasım Pazar günleri saat 14.00 ve 16.00’da, ikişer seans olarak düzenlenecek eğitimler ve etkinlikler, müzik ve eğlence dolu sürprizlerle devam edecek.