Fethiye’de balıkçılar 95 kilo gram ağırlığında 5 metre uzunluğunda köpek balığı yakaladı.
Yakalanan köpek balığı balık pazarına getirildiğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kimi vatandaşlar çocuklarıyla birlikte köpek balığı önünde fotoğraf çektirirken turistlerde bol bol fotoğraf çekti. 
Fethiyeli Balıkçı Çetin Akgün, Ölüdeniz Yediburunlar açığında baragadi ile balık avı yaparken, palamut cinsi 95 kilo gram ağırlığında 5 metre boyunda köpek balığı yakaladı. 2 kişiyle birlikte köpek balığını güçlükle teknesine alan Çetin Akgün balığı Gemiler Koyu’na getirerek, Fethiye’de Reis Balıkçılığa sattı. Reis Balıkçılık Görevlisi Gürhan Yılmaz ve 4 kişi köpek balığını turistlerinde bakışları arasında tekneden bir araca alıp Fethiye Balık haline getirdi. Balık halinde tartısı yapılan köpek balığının 5 metre boyunda ve 95 kilo ağırlığında olduğu belirlendi. Turistlerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşıladığı palamut cinsi köpek balığının bir turistlik tesise satıldığı kaydedildi. Turistlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın bol bol fotoğraf çektiği köpek balığının tehlikeli cins olmadığı etinin lezzetli olduğu belirtildi. Köpek balığının fotoğrafı çekilirken, bir yavru köpek balığı da üzerine konulunca ilginç bir görüntü ortaya çıktı. 
Gürhan Yılmaz, köpek balığını balıkçı Çetin Akgün’ün Yediburunlar açığında yakaladığını bu balığın tehlikeli cins olmadığını söyleyerek, “Bir turizm tesisine satıldı. Ancak fiyatı konusunda bir bilgim yok” diye konuştu.