Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin nikah işlemleri için Fethiye’ye giden nişanlı çifti taşıdığı öğrenildi.

        Fethiye’nin Seki beldesinde yaşayan Eda Atlı(26) ile nişanlısı Mustafa Batmaz(24), nikah işlemleri için Fatma Atlı(42) ile birlikte Ercan Çelik’in(47) kullandığı 07 CCS 73 plakalı otomobille Fethiye’ye doğru yola çıktı. Nişanlı çifti taşıyan otomobil Kınık köyü yakınlarında karşı yönden gelen Abdullah Akgüç’ün(36) kullandığı 48 F 7172 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrasında otomobiller hurdaya dönerken Fethiye-Antalya kara yolu uzun süre trafiğe kapandı. Bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

    Kaza sonrasında otomobil sürücüleri Ercan Çelik ile Abdullah Akgüç olay yerinde hayatlarını kaybetti. Otomobilde sıkışan Fatma Atlı ise sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra ambulansa konulurken hayatını kaybetti. Atlı sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazadan yaralı olarak kurtarılan nişanlı çift Mustafa Batmaz ile Eda Atlı ise olay yerine gelen ambulanslarla Fethiye’deki hastanelere sevk edildi.

    Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi otopsi için Kemer Toplum Sağlığı Merkezi’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

     Birkaç gün önce nişanlanan Eda Atlı ve Mustafa Batmaz çiftinin önümüzdeki haftalarda düğün yapacakları, bunun için de Fethiye’ye nikah kıydırmak için gittikleri öğrenildi.