Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ramazan ayı sonuna kadar 545 aileye 25 bin TL tutarında gıda yardım paketi dağıtacak.
FTSO tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan Ramazan ayı gıda yardım paketlerinin dağıtımına başlandı. 25 bin TL tutarındaki yardım paketleri ilçenin köylerinde ihtiyaç sahiplerine kapıdan teslim edilecek. İçinde temel gıda maddeleri bulunan paketler Fethiye Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma Müdürlüğü ve muhtarlar tarafından belirlenen 545 aileye ulaştırılacak.
Oda olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde her yıl yaptıkları Ramazan yardımlarına bu yıl da devam ettiklerini anlatan FTSO Başkanı Akif Arıcan, yardımların bizzat elden yapıldığını aktardı. Oda personelinin araçlarla tespit edilen ailelere ulaştığını ve yardım paketini verdiği açıkladı. Arıcan, “Ramazan ayında paylaşma duyguları en üst seviyeye çıkıyor. Bereketi ile gelen bu ayda biz de yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Hazırladığımız gıda paketlerini belirlediğimiz 545 aileye teslim etmeye başladık.” dedi.