Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında bilim ve kültürün geliştirilmesi amacıyla okullarda yapılan bilim fuarlarının ikincisinde Aydem Fen Lisesi öğrencileri hazırladıkları projeleri sundular. 
Aydem Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen serginin açılışına Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Denizli Belediye Başkanvekili Aytaç Turgut, İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, AYDEM A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Mehmet Akgün, İl Müdürleri,TÜBİTAK gözlemcileri, okul müdürleri ile çok sayıda davetli veli ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşması yapan Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, "Aydem Fen Lisemiz ilimizde yatırımcı ve girişimci olan bir hayırsever iş adamımız tarafından yaptırılarak eğitime kazandırıldı. Okulumuz kısa zamanda ilimizin güzide eğitim kurumlarından biri oldu. Önümüzdeki yıl ilk mezunlarını verecek ve bununla birlikte üniversiteye geçişteki başarılarından dolayı da Türkiye çapından adını duyuracağına inanıyorum. Sergide emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum" dedi.
Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ve diğer protokol üyeleri tarafından sergi açılışı yapıldı. Daha sonra Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ve beraberindeki heyet öğrencilerin hazırladıkları projelerle bilgiler aldılar.