Denizli’de, dün akşam 2 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden Ali Çınar’ın kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak için hazırlık yaptığı ve bu nedenle Pamukkale’ye gittiği öğrenildi. 



Kaza, dün akşam saatlerinde Denizli Ankara karayolu Zeybekci kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Fikret Ö.’nün kullandığı 20 ABF 91 plakalı araç bir anda yoldan çıkarak demir bariyerlere ardından da karşı şeride geçip Abdullah Akdağ'ın (19) kullandığı 20 YC 706 plakalı otomobile çarpmıştı.  Kazada, Abdullah Akdağ (23) ile arkadaşı Ali Çınar (21) hayatını kaybetmişti. Kazada ayrıca arka koltukta oturan Ahmet Kaplan (24) ve Tuğba Sönmez (19) de yaralanarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 

EVLİLİK TEKLİFİ EDECEKTİ
Kazanın ardından öğrenilen gerçek herkesi üzüntüye boğdu. Araçta hayatını kaybeden Ali Çınar’ın, bir süredir beraber olduğu Tuğba Sönmez’e evlilik teklifine hazırlandığı, bu yüzden Pamukkale’ye gittiği öğrenildi. Talihsiz gencin tek taş yüzük aldığı ve birçok sürprizle kız arkadaşına doğru yola çıktığı belirtildi. Ancak trafik canavarı bu duruma engel oldu. Ali Çınar Gümüşler mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı. Evlilik hayalleri suya düşen gençlerden Tuğba Sönmez’in, erkek arkadaşı Ali Çınar’ın öldüğünden haberi olmadığı ifade edildi. 
Olayın ardından Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan diğer aracın şoförü Fikret Ö’nün tedavisinin devam ettiği öğrenildi.